Tillverka egna strumpor

Tillverka strumpor?

Att tillverka egna strumpor kan ofta vara en väldigt svår och lång process. Det kan vara svårt att hitta en bra och smidig leverantör.De ska kunna tillverka strumpor efter dina önskemål i både kvalité och design. Vi har flerårig erfarenhet inom strumpbranschen och har tagit fram strumpor till mängder utav varumärken och företag. Processen för att ta fram modeller har vi gjort väldigt simpel. Vi har en väldigt god relation med fabriken och kan tack vare detta snabba på processen med varuprov och beställning.

Produktion av strumpor

Produktionen av strumporna sker i nya och fräscha lokaler och fabriker. Vi har efter flerårigt sökande och testande av strumpor valt att lägga vår produktion inom EU, närmare bestämt i Portugal. Portugal är kända för sina textiler och deras proffessionalitet inom vävning och tyger. Valet av att ha vår produktion av strumpor i Portugal var väldigt enkel. Vi jobbar i den mån det är möjligt att ha ett miljövänligt alternativ till produltionen, och vi kan tillverka dina strumpor i bambu, ekologisk bomull med mera. Det finns egentligen inga begränsningar i vad vi kan göra, det är fantasin som sätter gränserna.

Process av strumpor?

Hur ser processen ut när vi tillverkar egna strumpor? Normalt sett så börjar vi med ett möte över telefon eller fysiskt, sedan börjar vi skissa på en idé och kollar tidsram. När ni kommit med en design och kravspecifikation till oss så placeras en order, där fakturerar vi 30% av totala ordervärdet. Sedan tar det 4-6 veckor för att få hem ett 1:a varuprov, är det bra så drar vi igång produktionen av dina strumpor. Skulle det behövas modifieringar på modellen så tar vi hem ett 2:a varuprov tills ni är nöjda med strumpan. Normal leveranstid efter att ordern är placerad är även den 4-6 veckor beroende på hur högt tryck vi har hos fabriken.

Vill du se våra kontaktuppgifter går till vår KONTAKT sida