Köpvillkor

Tryggt, enkelt snabbt och personligt

Det är tryggt att handla hos oss. Vi använder oss av Skandinaviens ledande leverantör av betalningssystem.
Vi har öppet dygnet runt, du beställer när det passar dig.
Du har alltid 30 dagars öppet köp och full bytesrätt.
Vi erbjuder snabba leveranser, inom 3 helgfria dagar (gäller inom Sverige och produkter som finns i lager).

Mail : Info@onepair.se

Allmänna villkor

Vi levererar till Sverige, Norge, Finland och Danmark.
Alla försök till bedrägerier polisanmäls och Strumplandet förbehåller sig rätten att häva köpet om detta befaras.
Vi reserverar sig för eventuella tryckfel och vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Hur färgen återges kan bero på inställningar i din dator.
Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd att beställa.

Distans- och hemförsäljningslagen

Internethandel, postorder- och telefonförsäljning regleras från och med den 1 april 2005 i en ny lag. Lagen gäller även när du köper något av en försäljare som kommer till din dörr.

Läs allt om denna lag på Sveriges Riksdags webbplats. Extern länk

Pris
I priserna ingår moms med 25 procent med undantag för norska kunder som handlar exklusive moms. Som norsk kund och därmed icke EU-medlem måste du dock vara beredd på att betala norsk moms i tullen. Strumplandet förbehåller sig rätten att ändra priser i förhållande till justeringar i valuta, moms, avgifter eller liknande. Dessa prisjusteringar regleras omedelbart då Strumplandet anser det vara befogat. Redan lagd beställning berörs ej av eventuella prisjusteringar. Strumplandet.se reserverar sig även för eventuella felaktiga priser.

Betalning
Vi har flera olika betalningsalternativ för att du som kund ska kunna välja det sätt som passar dig bäst. Du har att välja mellan betalning med betalkort/kreditkort eller faktura.

Betalning med kort (Sverige, Norge, Finland, Danmark)
Väljer du att betala med kreditkort betalar du ingen kortavgift. Vid eventuell retur går pengarna för varan tillbaka till ditt kort. Hos oss kan du göra snabba, enkla och säkra betalningar med betalkort som VISA och MasterCard. För att göra kortköp så säkert som möjligt skickas informationen via en säker förbindelse och dina kortuppgifter kan inte läsas av utomstående.

 

Byte av vara
Du kan lämna tillbaka varan och välja en annan inom 30 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att den är oanvänd och i oskadat skick. Kontakta alltid kundtjänst på info@onepair.se om du vill byta en vara så att vi kan reservera den nya varan åt dig. Om du inte gör detta riskerar du att det du vill ha tar slut innan vi hinner registrera bytet. För effektiv hjälp, ange ditt ordernummer i mailet. Du står själv för returfrakten.

Adress:
Schumertl Sweden AB

Sandby 349

819 62 Karlholmsbruk

När vi fått returen och godkänt den skickar vi ut den nya varan till dig. Om den skulle vara billigare eller dyrare än den förra varan får du antingen betala mellanskillnaden eller så betalar vi tillbaka till dig.

Restnotering
Om en vara har tagit slut restnoteras hela ordern till dess full leverans kan ske. Om en vara är definitivt slut, expieras ordern utan den utgångna varan.

Reklamation av vara
Vid hantering av reklamationer tillämpas Konsumentköplagen. För att läsa om vilka regler som gäller inom ramen för denna lag, gå till Konsumentverket. Reklamation innebär att du meddelar oss att du inte godtar varan och att du anger på vilket sätt du anser att varan är felaktig. Om varan är felaktig ska du reklamera så fort som möjligt. Kontakta alltid kundtjänst på info@onepair.se om du vill reklamera en vara. Skriv vad som är fel på varan och varför du inte är nöjd. Det är viktig information för att kunna göra förbättringar och ge våra kunder en bättre service. Meddela om du vill ha en ny vara eller pengarna tillbaka. Skicka tillbaka i originalemballaget. Om du får hem en vara som är felaktig eller felexpedierad, betalar vi frakten. När vi fått varan och godkänt reklamationen skickar vi en ny vara alternativt överför pengar så snart som möjligt till ditt bankkontonummer. Vänligen notera att vi ej löser ut varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav.

Force Majeure
strumplandet skall vara befriat från skadestånd och andra påföljder om fullgörelsen av avtalet hindras eller försvåras av någon omständighet – såsom till exempel krig, myndighetsingripande, oroligheter, inskränkningar i energitillförsel, arbetsmarknadsstörningar, förbud, restriktioner, uteblivna tillstånd, olyckshändelser, ogynnsamma transport- eller väderleksförhållanden eller uteblivna leveranser från underleverantörer – som Strumplandet skäligen inte kunnat förutse vid tiden för avtalets slutande och vars följder Strumplandet inte heller kunnat undvika eller övervinna. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten


Leveransvillkor

Fraktkostnad
Vi tillämpar fast fraktavgift om 49 kr inom Sverige vid köp under 399kr. Fri frakt vid köp över 399kr. Fraktavgift till Danmark och Finland är 69 kr och för Norge 59 kr. Kostnader för det betalningssätt du väljer tillkommer. För betalning med kreditkort tillkommer ingen avgift. För beställningar utanför Sverige accepteras endast kortbetalningar förutom i Norge där även faktura är accepterat.

Leveranssätt & leveranstid

• Sverige
Normal leveranstid är 1-3 helgfria dagar.

• Danmark, Finland, Norge
Normal leveranstid är 5 helgfria dagar.

Transportskador
Alla paket som lämnar oss är försäkrade. Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen. Har du öppnat paketet och upptäcker skada så kontakta kundtjänst på info@onepair.se . Alla våra paket är försäkrade och vi står för transportrisken det vill säga risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till utlämningsställe.

Avbeställning
Om du ångrar dig direkt efter du har lagt ordern kan du ringa alternativt maila kundtjänst,
, och meddela detta. Om vi redan har hunnit skicka varan går det dock inte att avbeställa, då får du göra en retur när din order kommit fram. Du står för returfrakten. Om du inte hämtar ut varan kommer vi att debitera dig en kostnad på 300 kronor.

Schumertl Sweden AB – 556921-0486

Har ni några frågor eller funderingar kontakta oss gärna.
Mail : Info@onepair.se
Tel: 0730779030 Vardagar 12-16