FAQ

Hur gör jag för att lägga en order?
Enkelt! Välj ut de modeller som faller dig bäst in i smak, du kan välja fritt mellan både dam- och herrmodeller. När du är nöjd med dina val klickar du dig vidare till kassan. Du kan även välja att köpa hela paket som du lägger i varukorgen.

Hur betalar jag?
Du väljer själv om du vill betala direkt med konto/kreditkort, eller om du vill ta det på faktura. Betalar du med konto/kreditkort skickas du vidare till DIBS efter att du lagt din beställning. Tänk på att vissa banker kräver att du aktiverar kortköp online innan du kan betala. Du kan även välja att bli fakturerad, då har du 14 dagar på dig att betala. Vid fakturering tas en extra serviceavgift ut på 25:-. Vid försenad betalning tas en påminelseavgift ut på 50:-.När får jag mina strumpor?
Vi gör vårt bästa för att dina strumpor ska komma hem till dig så snabbt som möjligt. Vanligtvis kommer ditt paket 2-4 arbetsdagar efter att du lagt din order.

Kommer varje paket till min brevlåda?

Våra paket håller postens mått för att skickas som vanligt brev. Men beroende på din brevlåda eller på hur mycket post det är för brevbäraren kan strumporna ibland lämnas ut till ditt närmaste uthämtningsställe. I dessa fall får du hem en AVI.

Hur gör jag om jag inte fått min order?

Om du inte har fått din order inom 2-4 arbetsdagar så bör du ta kontakt med oss på info@onepair.se, något kan ha gått fel med din order.

Hur mycket kostar frakten?

Det är fraktfritt om du handlar för minst 300:-/order, priset för frakt under det beloppet är 49:-.

Kan jag avbeställa min order?

Du kan avbeställa din order förutsatt att den inte blivit packad och skickad. Har din order redan skickats kan du returnera den. Du får då själv stå för eventuella fraktkostnader. Vi erbjuder även alltid 14 dagars öppet köp om du skulle vilja byta ut någon strumpmodell. Detta förutsätter naturligtvis att strumporna är i säljbart skick och att du inte har provat de (eftersom strumpor räknas som underkläder).

Hur tillverkas era strumpor?
För bästa kvalité, komfort, hållbarhet och passform är våra strumpor stickade av 80 procent bomull, 15 procent polyamid samt 5 procent elastan. Strumporna tillverkas av två olika fabriker i Portugal. Vi har själva varit på plats i fabrikerna för att vara säkra på att arbetsförhållandena är bra och att inget barnarbete förekommer.

Hur får jag mina strumpor att hålla?

– Håll tånaglarna i trim

– Inga tajta skor

– Torktumla aldrig strumporna

– Byt strumpor varje dag

– Prata gärna med strumporna

Vilka storlekar har ni på strumporna?

Herrstrumporna är storlek 40-44 och damstrumporna 36-40.

Jag har större storlek än 44, kan jag ha era strumpor?

Generellt sett är strumporna rätt töjbara och personer med storlek 44-46 gör rätt i att testa ändå då det i de flesta fall fungerar bra. Har du testat och är missnöjd trots detta, hör av dig till oss så får du returnera strumporna trots användning. Vi vill att du ska bli nöjd!

Hur kommer jag lättast i kontakt med Onepair?
Du når oss enklast genom att maila oss på info@onepair.se. Du kan också ringa oss vardagar mellan 09-17 på 0730-779030. Mer kontaktinformation hittar du här.